ENVIRONMENT FOR LEARNING

Ansatte

HISTORIEN

Tak fordi du viser interesse for vores firma!

Historien om Environment for Learning er forholdvis ny, men den har mange tråde tilbage i tiden. Vi har arbejdet længe med innovation, pædagogik og udviklingen af skolemøbler og læringsrum.

Amanda er uddannet møbelpolstrer og hun startede vores søsterfirma, Silkeborg Polstring, i 2010. Lars har arbejdet 25 år på efterskoler, privatskoler og i folkeskolen som lærer, mellemleder og skoleleder indtil 2018.

(Fra venstre mod højre) Taher, Amanda, Lars og Diana arbejder sammen om udviklingen af Environment for Learning, og vi glædes hver gang vi lykkes at skabe et nyt projekt til gavn for børn, unge og studerende. Ikke med på billedet er jens Ravnskjær.

Vi leverer læringsrum via en lærende organisation med arbejdsglæde, en flad ledelsesstruktur og et meget lavt sygefravær.

Vi sælger stort set ikke traditionelle skolemøbler, fordi vi er på en fælles mission. Vi arbejder på at udbrede læringsmøbler, som børn, lærere, pædagoger og skoleledere ikke endnu kender værdien af. Det kræver en særlig innovativ tilgang og fleksibilitet.

 

Mange hilsner

Amanda & Lars Engeborg

VISION OG MISSION

Environment for Learning sælger viden og inventar til grundskoler i Europa i tråd med Det 21. århundredes Læring og læringszoner.

Vi ønsker at blive skolernes og uddannelsesinstitutionernes foretrukne samarbejdspartner i udviklingen af læringsrum.

I vores kursuscenter i Linå v. Silkeborg underviser vi med udgangspunkt i vores egne produkter og eksterne samarbejdspartnere underviser i emner, som understøtter vores vision.

Køb af vores produkter kan suppleres med kurser, hvor lærere/pædagoger/skoleledere kan møde ligesindede i en fælles udvikling af læringsrummet.

Vi sælger inventar til skoler, som har en formuleret strategi for indretningen af deres læringsrum. Til de skoler som er strategisk søgende og eksperimenterende stiller vi inventar til rådighed for elevgrupper og  medarbejdergrupper.

Kontakt os helt uforpligtende og hør om, hvordan vi sammen kan udvikle jeres læringsrum