Rum for Læring

Elevernes læringsresultater og trivsel er afhængige af, at skolens ansatte kollektivt udvikler undervisningens indhold, undervisningens form, elevernes trivsel og skolens fysiske rammer. "Rum for Læring" kan give unge og voksne et vigtigt medansvar, når undervisningens form skal vælges.

Prikker

Der er et stort potentiale i at udvikle de fysiske rammer, så de understøtter skolens pædagogiske vision. Det er vigtigt at lærere og pædagoger kommer tættere på både de overordnede og de mere detaljeorienterede beslutninger om skolerenoveringer, nybyggeri og indkøb af skolemøbler. Hos os kan skoler teste forskellige måder at indrette et læringsrum, inden de sidste vigtige streger sættes på en større skolerenovering eller en ny skole.

Rum for Læring

Da vi først hørte om "Rum for Læring", udviklet af Ella Jørgensen fra VIA University College i Aarhus, så var vi ikke i tvivl om potentialet. Konceptet ansporer undervisere og elever til at bruge forskellige opstillinger til forskellige læringsaktiviteter. En klassediskussion bliver bare meget bedre i en rundkreds uden hiraki.

Rum for Læring passer perfekt til grundskolens ældste årgange, ungdomsuddannelser, videreuddannelser og højere læreanstalter. Hos os kan I teste "Rum for Læring" inden køb.

Bordene er højdejusterbare, så eleverne både kan stå og sidde ned. Stolene stables ved væggen og kan transporteres på vogne. En af opstillingerne er et frit rum uden møbler. Til nogen læringsaktiviteter herunder bevægelse er det uvurderligt.

Det absolut vigtigste er, at eleverne bliver medskabere af den gode undervisning. Mange skoleelever mister motivation i deres skoleforløb. Rum for Læring kan være et af svarene på elevernes manglende motivation.

Der kan skiftes mellem alle opstillinger på under to minutter.

SE VIDEO

Rum for Læring

Da vi først hørte om Rum for Læring, udviklet af Ella Jørgensen fra VIA University College i Aarhus, så var vi ikke i tvivl om potentialet. Konceptet ansporer undervisere og elever til at bruge forskellige opstillinger til forskellige læringsaktiviteter. En klassediskussion bliver bare meget bedre i en rundkreds uden hiraki, hvor alle kan se hinanden. Der er tale om et kvantespring fremad og så har vi ikke engang vurderet de andre 7 opstillinger i "Rum for Læring". Der kan skiftes mellem alle opstillinger på få minutter.

SE VIDEO

RUM FOR LÆRING - Opstillinger

Der er plads til, at undervisere kan vænne sig til den nye skoleindretning i deres eget tempo, da den traditionelle klasseindretning, hvor elever peger mod underviseren er en af de 8 opstillinger.

1 Stole I Kreds
2
3
4
5
6
7
8
9

Fleksible møbler som passer til RUM FOR LÆRING

Kontakt os helt uforpligtende for at høre mere om vores produkter