Rum for Læring

Elevernes læringsresultater og trivsel er afhængige af, at skolens ansatte kollektivt udvikler undervisningens indhold, undervisningens form, elevernes trivsel og skolens fysiske rammer. "Rum for Læring" kan give elever/studerende et vigtigt medansvar, når undervisningens form løbende bliver valgt.

Prikker

Der er et stort potentiale i at udvikle de fysiske rammer, så de understøtter skolens pædagogiske vision.

Rum for Læring

"Rum for Læring" er udviklet af Ella Jørgensen fra VIA University College i Aarhus. Konceptet ansporer undervisere og elever til at bruge forskellige opstillinger til forskellige læringsaktiviteter. En klassediskussion bliver bare meget bedre i en rundkreds uden hiraki.

Rum for Læring passer perfekt til mellemtrin, udskoling, ungdomsuddannelser, videregående uddannelser og højere læreanstalter.

Bordene er højdejusterbare, så eleverne både kan stå og sidde ned. Stolene stables ved væggen og kan transporteres på vogne.

Eleverne bliver med "Rum for Læring" medskabere af den gode undervisning. Mange skoleelever mister motivation i deres skoleforløb. "Rum for Læring" kan være et af svarene på elevernes manglende motivation.

Der kan skiftes mellem alle opstillinger på under to minutter.

SE VIDEO

Rum for Læring

Film fra Solbjerg Skole v. Aarhus om "Rum for Læring"

SE VIDEO

RUM FOR LÆRING - Opstillinger

Det tager aldrig mere end 2 min at ændre opstillingen i undervisningen.

1 Stole I Kreds
2
3
4
5
6
7
8
9

Fleksible møbler som passer til RUM FOR LÆRING

Kontakt os helt uforpligtende for at høre mere om vores produkter