Polstring

Via Silkeborg Polstring

Vores søsterfirma, Silkeborg Polstring, fungerer som leverandør eller underleverandør af polstring til f.eks. restauranter, barer, hoteller, skoler, daginstitutioner, specialskoler, fængsler, lejrskoler, kirker, butikker og sygehuse. Lige fra enkelte projekter til faste leverancer på kontraktmarkedet. Vi står altid klar til at projektere og producere.

RÅDGIVNING OM MATERIALER I NYT BYGGERI ELLER I EN STØRRE RENOVERING

Vi arbejder sammen med arkitekter og andre producenter, om udviklingen af specialmøbler i et nyt byggeri eller i en større ombygning. Vi rådgiver om vores materialers holdbarhed, deres brandhæmmende effekt og/eller deres miljøbelastning.

POLSTRING OG UDVIKLING AF MØBLER B2B

  • Den rigtige rådgivning og produktudvikling
  • lang levetid
  • kvalitet til den bedste pris
  • levering til tiden

Kontakt Amanda på 42 40 11 12, hvis du/I er interesseret i en uforpligtende snak, om et muligt samarbejde eller et tilbud på en opgave.

Skoleudvikling og samarbejde

Vi samarbejder med alle om udviklingen af læringsrum. Incitamentet er at skabe bedre læring og trivsel overalt, hvor der foregår undervisning af børn, unge og voksne. Der er ikke sket ret meget med måden vi indretter skoler på de seneste 100 år. Vi er stadigvæk overvejende i rum med borde og stole. Der er intet galt med stole og borde, og de er til en vis grad fleksible. Tiden kalder dog på en anden indretning af læringsrummet, hvor borde og stole kun er en del af løsningen.

 

Polstring og blødere møbler kan noget i skolesammenhæng - specielt hvis møblerne understøtter skolens pædagogik.

 

Elevernes motivation

Det er vigtigt at give elever indflydelse på deres skolegang. Vi har valgt at tage fat på arbejdsformen. I et læringsrum i zoner eller en indretning med "Rum for Læring" har eleverne indflydelse på hvor de gerne vil arbejde og hvordan. Der er ingen tvivl om, at det virker motiverende.

 

 

 

 

Kontakt os helt uforpligtende, for at høre mere om, hvordan vi i fællesskab kan udvikle jeres læringsrum